Mijn naam is Carmen Berende, ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en aangesloten bij Provoet, de landelijke brancheorganisatie voor de voetverzorging.


Alle leden van Provoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te behalen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden.


Een medisch pedicure houdt zich bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid en nagelaandoeningen. Naast het behandelen van de diabetische en/of reumatische voet, voert de medische pedicure ook specialistische behandelingen uit dit zijn bijvoorbeeld, nagelbeugels plaatsen, vervaardigen van een orthese, en het repareren van nagels.


Ik beschik over een salon aan huis op de begane grond, met parkeervoorziening voor de deur. U bent van harte welkom in mijn salon, ik zal uw voeten vakkundig behandelen en verwennen.


Pedicuresalon Carmen

Carmen Berende

Hagebeemd 24

4907 DL Oosterhout

06-22571022

WELKOM OP DE WEBSITE VAN PEDICURESALON CARMEN BERENDE

Zoals u weet hebben voeten het vaak moeilijk, als u wilt dat uw onderdanen hun werk goed doen adviseer ik u om ze regelmatig goed te verzorgen…… of te laten verzorgen.